• Namn:
  Jovan Mrdalj
 • Årgang:
  1949
 • Yrke:
  Ufaglært tømrer
 • Kjem frå:
  Zadar, Kroatia
 • Kva gjer du på fritio:
  Steller i hagen, gror frukt og grønnsaker som f.eks. poteter, bladbette, løk, tomater, squash, plommer og epler, og ikke minst noen eksotiske planter som druer og valnøtter. Alt på økologisk vis. Jeg lager også litt vin (av druer såklart). Det er kjekt å få besøk av venner fra bygden og spille boccia i hagen min. Det er og kjekt å dra ut på fisketur sammen med min gode nabo Arthur.
 • Det beste med Strandvikjo:
  Det som er fint her er jo den flotte beliggenheten, med mye vakker natur i nærområdet. Men det som gjør Strandvik til et så flott sted er folk. De som bor her er ulike på mange måter men alle er positive. Jeg flyttet hit med familien min for 12 år siden, og det var egentlig litt tilfeldig at vi havnet her, men det er jeg veldig glad for. Vi ble møtt med så mye gjestfrihet og varme at dette ble et sted jeg ikke ville forlate.
  Jeg har fått mange gode venner her.
 • Kva gler du deg til?:
  Jeg gleder meg alltid til sommerferien. Da kan jeg besøke venner, familie, landsbyen og den gamle vingården. Ikke minst å bade i Adriaterhavet er alltid herlig. Og siden jeg ikke vant i år, gleder jeg meg også til 17. mai feiring neste år så jeg kan spille hesteskokasting og prøve å vinne igjen!

I “folk og fe” neste gong: 

Laila Vangen

Kva er “Folk og fe”?

Eldre “Folk og fe”