• Namn:
  Laila Vangen
 • Årgang:
  1960
 • Yrke:
  Lærer
 • Kjem frå:
  Tja…. Bodd mange steder i landet.
 • Kva gjer du på fritio:
  Går på tur med lille Phoebe. Trener/instruerer zumba. Leker med Kaja, mitt kjære barnebarn!
 • Det beste med Strandvikjo:
  Her er fredelig og vakkert. Ei levende bygd med mye aktivitet. En kan får bruke seg sjøl på hva det måtte være; delta på ting, arrangere sjøl……  Det er lett både å være kreativ og aktiv og å trekke seg tilbake og ikke være så mye med. Alt til sin tid. Det blir respektert. Det setter jeg pris på. I Strandvik bor det mange personer jeg er veldig glad i, som betyr mye i livet mitt.
 • Kva gler du deg til?:
  Akkurat nå gleder jeg meg til å gå Pilegrimsveien til Santiago de Compostela i Nord-Spania. Skal vandre i 4 – 5 uker, hvis det vonde kneet mitt blir med på ideen…. Om kneet streiker gleder jeg meg til å sitte under en palme, drikke hvitvin og snakke spansk og lære nye gloser og planlegge nye spansktimer på Fusa ungdomsskole.

I “folk og fe” neste gong:
Estrelita Legland

 

Kva er “Folk og fe”?

Eldre “Folk og fe”