• Namn:
  Søtnos…da ser du vell!
 • Årgang:
  Fiiin
 • Yrke:
  Kalv
 • Kjem frå:
  Fellesfjøset i Vik
 • Kva gjer du på fritio:
  Eg har berre fritid, eg! Eg og dei andre kalvane får komma ut når da e fint vêr, og da e kjekt. Då tergar me Julius, for da e han som e sjefen no…ijallefall øve oss. Me latar som om me ikkje skjønar ka Julius seier, for han e jo frå Est?…La?….Lit?…Mooo? men me forstår alt me vil forstå, altså! Åsså går me kjeeeeempe seint og i alle retningar….. Då får Julius litt trim. Åsså e da eit sånt kjeeeempestooort tre attmed løo, og da får skikkeli gjennomgå, altså. Me stangar da, kjempemasse! Åsså står da heilt i ro, altså, treet – sant! Så då e da vel greit?! sikkert….kanskje! Åsså tergar eg litt dei andre kalvane, og da e kjekkast! For då springe dei etter meg, men eg e jo den raskaste av alle, sant, så dei når meg ikkje igjen, aldriiiii!
 • Det beste med Strandvikjo:
  Graset! Åg Julius….åg Lars Inge, åsså Bjørnar åg Leif’en!
 • Kva gler du deg til?:
  Te eg blir stooor, for eg ska bli kjeeempestor, altså! Åsså ska eg bli den beste kua i heile fjøset te å tygga drøv!!! Da ser skikkeli kult ut! E kje så go’ på da endo. Me øve litt kvar dag. Knappen, bestekompisen min, ser skikkeli moooo-som ut når han holde på –  sant, åg da kjeme eg heilt utav da…derfor e kje eg så go’ på da enno. Men berre vent!!!